Duran Türkiye Şampiyonu

Çermikli Karate Sporcusu Ali Duran, Karate şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak, Türkiye "yenilmezi" olarak şampiyon oldu. Duran, Diyarbakır ve Çermik'in gururu oldu.

Haberler 30.01.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Boluda 19-22 Ocak tarihleri arasnda düzenlenen Türkiye Karate Büyükler ve Veteranlar ampiyonasnda çermikli Karate sporcusu Ali Duran, tüm rakiplerini yenerek Türkiye ampiyonu oldu.

TÜRKYE AMPYONU

çermik Halk Eitim Müdürlüünde görevli karate eitmeni Ali Duran, 65 kiloda yarmaya katlan Batman, Mardin ve anlurfa illerinden gelen sporcular ile yapt müsabakalarda tüm rakiplerini geride brakarak altn madalyann sahibi oldu.

Diyarbakrn gururu olan ve Türkiye ampiyonluunu çermike getiren Ali Duran, duygularn öyle ifade etti.

DESTEK BEKLYOR

çermikten gidip, Boludan Türkiye ampiyonu olarak dönme gururunu hemerilerime yaattm için çok mutluyum. Eer bana destek verilirse bundan sonraki hedefim Avrupa ve Dünya ampiyonu olmaktr. Bu konuda öncelikle çermik Belediye Bakanmzdan ve lçe Kaymakammzdan destek bekliyorum. Gerekli destei görürsem lçem adna daha birçok baarlar elde edeceime inanyorum. Termal kaplcalar ile tannan çermik ilçemizi, sportif alanda da ön plana çkarmay hedefliyorum.

Ana Sayfaya Git