Kaynaklar ücretsiz ulaştı

Milli Eğitim Bakanlığı 23 milyon yardımcı kaynağı öğrencilere ücretsiz ulaştırdı.

Haberler 23.12.2021 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Milli Eitim Bakanlnca örenci ve öretmenlere destek olmak amacyla ekim ayndan bugüne kadar toplam 23 milyon 518 bin yardmc kaynak, kitap olarak bastrlp örencilere ücretsiz ulatrld.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre, tüm snf ve kademelerde haftada be gün yüz yüze eitime devam ederken örenci ve öretmenlere destek olmak amacyla kaynak çeitliliini artrma karar alnd.

Karar çerçevesinde ekim ayndan itibaren her ayn ilk haftas hazrlanan destek paketi internet üzerinden yaymlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda yardmc kaynaklar ücretsiz olarak tüm örencilere ulatran Milli Eitim Bakanl, ekim ayndan bugüne kadar toplam 23 milyon 518 bin yardmc kayna, kitap olarak bastrp örencilere ücretsiz ulatrd.

ÜCRETSZ ULATIRILDI

Yardmc kaynak destek paketinde çalma sorular, örnek sorular, etkileimli sorular, tekrar testleri, LGS kasm ay örnek soru kitapç ve YKSye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçklar yer alyor.

imdiye kadar yaymlanan en geni yardmc kaynak seti özellii tayan yardmc kaynak destek paketine Bakanln meb.gov.tr internet adresinden ulalabiliyor. Datlan kitaplar, internet ortamndan da youn ilgi gördü. MEB tarafndan yaymlanan bu kaynaklar u ana kadar 7 milyon 181 bin 791 kez indirildi.

Ana Sayfaya Git