Mevlüde'nin büyük azmi!

VAN'ın Erciş ilçesinde 80 santimetre boyundaki üniversite öğrencisi Mevlüde Gücer (26), kısa sürede büyük işler başardı. Bir şiir kitabı olan ve büyük bir özveriyle ikincisini hazırlayan Gücer, düzenlenen bir ses yarışmasında da ikinci olmayı başardı.

Haberler 25.03.2019 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez pekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesinde yaayan 80 santim boyunda, 26 kilo arlndaki Mevlüde Gücer, 3 yl önce üniversite snavn kazand. Ailesinin alay ederler endielerine karn Gücer, Van Yüzüncü Yl Üniversitesinin Erci ilçesindeki letme Fakültesine kaydn yaptrd. Derslerindeki baarsya örnek bir örenci olan 3üncü snf örencisi Gücer, sahip olduu azmini, sosyal yaamna yanstmay da baard. Sesinin güzellii ile tannan Gücer, bir taraftan da duygularn yazd iirlerleriyle anlatt. Van Gölü kysnda yalnz gezmeyi ve burada zaman geçirmeyi seven Gücer, ilk iir kitabn tamamlayarak bastrd. Gücer, bugünlerde ise ikinci iir kitabn tamamlamaya çalyor.

R YAZMAYI VE ARKI SÖYLEMEY çOK SEVYORUM

Gücerin baarl olduu bir dier konu da müzik. Bir süre önce düzenlenen okullar aras ses yarmasnda birinci olmay baaran Gücer, bu alanda da sesini duyurmay amaçlyor. Arkadalarna zaman zaman mini konserler veren Gücer, mücadele azmini hiçbir zaman elden brakmadn söyledi. iir yazmay, ark söylemeyi çok sevdiini anlatan Gücer, Sahneye ilk çktmda beni çok üzen bir olayla karlamtm. Baz kiiler yuhalamt. Bu mu ark söyleyecek? diyerek dalga geçmilerdi. Ama ben arky bitirdiimde yuhalayanlar bu kez ayakta alkladlar. Hiçbir zaman kendimi yalnzla itmedim. çok çabalyorum ve çabam sürdürmeye de kararlym. Özellikle de hiçbir ey yapmadan oturan kadnlarn biraz da daha çaba göstermelerini istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git