Öğrencilerin gönül köprüsü

Beyoğlu’nun Çınarlı öğrencilerle kurduğu gönül köprüsü

Haberler 15.06.2022 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, geçtiimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolunun katlmyla gerçekleen gençlik bulumas için gittii çnar ilçesinde Diyarbakra davet ettii örenci ve öretmenleri makamnda arlad.

Gençlik Ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolunun katlmyla gerçekleen gençlik bulumas için gittii çnar ilçesinde tanarak Diyarbakra davet ettii örenci ve öretmenleri makamnda arlayan AK Parti Diyarbakr Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakra gelerek baz ziyaretlerde bulunan çnar Anadolu Lisesi örenci ve öretmenlerini scak bir ilgiyle karlad. Beyolu, ülkenin gelecei ve milletin umudu olan gençlerle bir araya gelmekten her zaman keyif duyduunu söyledi.

HAYALLERNZN PENDEN GTMEKTEN çEKNMEYN

Eitim hayat için örencilere tavsiyelerde bulunan Beyolu, azim ve gayretle çalmalar halinde hayallerine ulamalar önünde hiçbir engel olmadn söyledi. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann gençlere yönelik sözlerini hatrlatan Beyolu, Cesur olun, kararl olun, hayallerinizin peinde gitmekten çekinmeyin. Milletimizin evlatlarna umutsuzluk yakmaz. Sizler dünyaya nizam vermi, örnek olmu bir medeniyetin evlatlarsnz. Gelecei parlak olan bir ülkemiz ve güçlü bir liderimiz var. Kendinize güvenerek azim ve gayretle çalrsanz arzuladnz hayaller sizi bulacaktr. Cumhurbakanmz son 20 ylda önemli admlar atarak gençlerin her alanda önünü açmtr. Sizleri arlamaktan, sohbet etmekten ve gözlerinizdeki lty görmekten mutlu olduk dedi.

Ana Sayfaya Git