Öğrenciyi Mutlu Eden Projeler!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Mardin’in Dargeçit ilçe Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Mehmet Yaşar Yeşiltaş ile eşi Esra Yeşiltaş, ilçedeki öğrenci ve çocuklar için birçok projeyi hayata geçirerek, çocukların hayallerine ortak oluyor.

Haberler 04.03.2018 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dargeçit ilçesinde yllardr terör nedeniyle zor günler yaayan çocuklar, kayyum belediye ile devletin efkatli ve scak yüzü ile sk sk bir araya geliyor. Dargeçit ilçesinde kanun hükmünde kararname ile göreve gelen Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mehmet Yaar Yeilta, ilçede yllardr terör yüzünden madur olan çocuklar için hizmetlerine her geçen gün bir yenisi ekliyor. Gençler için, ilçeye gençlik merkezi ile sosyal alanlar oluturan Yeilta, çocuklarn parklarda oynamas için birçok mahalleye park ve çocuk oyun alanlar ina ediyor. lçedeki örencilerin tüm sorun ve ihtiyaçlarn gidermek için projeler üreten Bakan Yeilta öte yandan ei Esra Yeilta ile birlikte okullarda ihtiyaç sahibi örencilerle bir araya gelerek örencilerin giyim ihtiyaçlarn karlayp çocuklar mutlu ediyor. lçede toplam 8 bin 351 örenciye giyim yardmnda bulunan Yeilta, yapt bu yardmlarla terör maduru çocuklarn yüzünü güldürüyor. Ayrca ilçede karde belediye Kocaeli Büyükehir Belediyesi destei ile yapmna balanlan parklarda çalmalar da tüm hzyla devam ediyor.

Kaymakam Yeilta, ülkenin gelecei olan çocuklarn mutlu bir nesil olmas için gençlik ve çocuklara yönelik projelerin devam edeceini söyledi.

Ana Sayfaya Git