Okulda Cumhuriyet Bayramı

Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkulu geçen ve anlamlı görüntülerin ön plana çıktığı bir etkinlikle kutladı.

Haberler 29.10.2017 - 12:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramn cokulu geçen ve anlaml görüntülerin ön plana çkt bir etkinlikle kutlad.

Okul kampüsünde düzenlenen etkinlie örencilerin yan sra veliler de büyük ilgi gösterdi. Örencilerden oluan folklor ekibi, Zeybek oynad, okul korosu da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramn anlatan mar ve türküleri seslendirdi. Zeybek oyunu ve okul korosunun mini konseri izleyenlerin büyük alkn ald. Etkinlikte baz örenciler de 29 Ekim ile ilgili duygu dolu iirler okudu.

29 EKM KUTLAMASI

Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramnn tarih sahnesinden silinmek istenen bir milletin yeniden ahlannn simgesi olduunu söyledi. Karakoç, 29 Ekim, özgürlük ve bamszla sevdal aziz milletimizin gurur ve onur tarihidir. Dünyadaki mazlum ve madur milletlere örnek tekil eden tarihin addr. Türkü ile Kürdü ile Sunnisi ve Alevisi ile ksacas tüm farkllklarmzla millet olarak bütünleerek ina ettiimiz cumhuriyetimiz güçlenerek yoluna devam etmektedir. Bizlere bu cennet vatan miras olarak brakan bata Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz ehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve rahmetle anyoruz. Diyarbakr Bilfen-Bilnet ailesi olarak fikri, hür vicdan hür, vatanna, milletine, milli ve manevi deerlerine bal, bilimde, fende iyi yetimi eitimli nesiller yetitirmek en büyük idealimizdir dedi.

Ana Sayfaya Git