Onbinlerce gence iş deneyim fırsatı

Turkcell'den 10 bini aşkın gence iş dünyasını online deneyimleme fırsatı

Haberler 04.11.2020 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Turkcell, Türkiyede bir ilke imza atarak 10 haftada toplam 10 bin 10 gence haftann 6 günü tamamen dijital ortamda ofis deneyimi sunuyor.

Turkcellden yaplan açklamaya göre, Turkcell, yetenekli gençlerin geleceine yön vermeyi sürdürüyor. Son 5 yldr GNçYTNK programyla 1.000i akn genci istihdam eden Turkcell, Snrsz Yetenek Programyla 10 bin 10 üniversite örencisi ve yeni mezun gence Turkcellde seçtikleri bölümlerde deneyim kazanma imkan sunuyor.

Programn bavuru sürecinden aday deerlendirme ve seçim aamasna kadar olan tüm süreçler, Turkcellin teknolojik altyaps sayesinde yapay zeka robotlar ile deerlendirilecek.

10 hafta boyunca her hafta 1.001 gencin katlaca programda, haftann 6 günü çeitli eitimlerden proje sunumlarna kadar her adm online ortamda gerçekletirilecek.

Snrsz Yetenek Program ile Türkiyede ilk defa 10 bin 10 genç bir irket bünyesindeki çalma ortamn deneyimleyecek. Bu sayede gençler, kariyerlerine ilk adm atp teorik bilgilerini pratie dönütürebilecek. Ayrca, mülakat simülasyonlar yapp i hayatna ve i bulmaya hazrlanacaklar ve Türkiyenin farkl illerinden ve yurt dndan katlm salayan gençler birbirleriyle tanma frsat da yakalayacak. Katlmclar arasnda sinerji salamas için yapay zeka robotlar gençleri özel ilgi alanlarna göre gruplandracak.

- Snrsz Yetenek, Türkiyenin en geni kapsaml deneyim projesi

Açklamada görülerine yer verilen Turkcell Hukuk, Regülasyon ve nsan Kaynaklarndan Sorumlu Genel Müdür Yardmcs Serhat Demir, pandemi sürecine karn 2020 ylnda ie alm süreçlerini hz kesmeden sürdürdüklerini bildirdi.

Snrsz Yetenek Program ile Türkiyede saysz ilkin öncüsü olan Turkcellin bir ilke daha imza attn belirten Demir, unlar kaydetti:

Dünyada i yap ekli deiiyor. Ofisler dönüüyor, bir yere bal olmadan i yapmak dünyann yeni i modeli oluyor. Turkcell, dev teknolojik altyaps ve rakipsiz eriim özelliiyle Türkiyenin genç i kapasitesini harekete geçiriyor. Türkiyede ilk kez bu kadar büyük çapl bir deneyim projesi organize ediliyor.

Programmz sayesinde bir yandan 10 bini akn gencimize Turkcelldeki çalma ortamn birebir deneyimleme frsat sunarken, dier yandan belli sayda gencimize Turkcell bünyesinde istihdam imkan sunacaz. Önümüzdeki dönemde de gençlerimizin istihdamna yönelik i ve deneyim programlarmz sürecek. Dünyann yepyeni çalma modeline adm atmak ve yeni bir hayatn kaplarn açmak isteyen gençlerimizi bu programa bavurmaya davet ediyoruz.

- Türkiye ile snrl kalmayacak

Verilen bilgiye göre, yurt dndaki üniversite örencileri ve yeni mezunlarn da farkndalklarn artrmak ve kariyer geliimlerini desteklemek isteyen Turkcell, yurt dndan yaplan bavurular da Snrsz Yetenek Program dahilinde deerlendirecek. Online gerçekleecek bu program sayesinde global bir etkileim de hedefleniyor.

- Üst yönetimle tanp toplantlara katlacaklar

Dijital dönüümün öncüsü olan Turkcellin üstün teknolojisi sayesinde uzaktan eriimle ve online olarak hayata geçirilecek bu dev projede gençler, teknoloji eitimlerinden kiisel geliimlerine katk salayacak atölyelere, networking ve mentor desteinden üst yönetimle tanma ve ödüllü proje yarmalarna kadar saysz i deneyimini kefedecek. Üstelik bu süreç boyunca gençler, Turkcell Akademi Gelecee Hazrlk Eitim Program Sertifikas ve Massachusetts Institute of Technology (MIT) eitimleri ile i hayatna salam bir adm atarken, içlerinden en baarl 10 katlmc Turkcellde çalma frsatna sahip olacak.

Üniversite 2, 3 ve 4. snf örencileri, yeni mezunlar, yüksek lisans ya da doktora örencilerinin katlabilecei programa bavurular https://kariyerim.turkcell.com.tr/sinirsiz-yetenek/basvuru adresinden 15 Kasm 2020ye kadar yaplabilecek.

Ana Sayfaya Git