ÖNDER'in öğrencilere kitap yardımı

Türkiye İmam Hatipliler Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) 2 bin 163 imam hatip öğrencisine kaynak kitap yardımında bulundu.

Haberler 18.12.2016 - 12:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖNDER Bölge Koordinatörü Necmettin çiçek, brahim Hakk Kz mam Hatip Anadolu Lisesi ile brahim Hakk Kz Ortaokulunu ziyaret ederek okullarda eitim gören 2 bin 163 örenciye kaynak kitaplar verdi.

ÖNDERin stanbuldaki genel merkezi tarafndan kitaplarn gönderildiini belirten çiçek, bu yardm gerçekletirmenin mutluluunu yaadn söyledi.

KTAP YARDIMI

Örencilere derslerinde baar dileyen çiçek, limizden brahim Hakk Kz mam Hatip Anadolu Lisemiz ile brahim Hakk Kz Ortaokulumuzun ismini bildirmitik. Toplam 2 bin 163 örencimize matbaa deeri 163 bin lira deerinde kitap göndermi bulunmaktadr. Biz de ÖNDERin Eksen Yaynclkla anlamal olarak göndermi olduu bu kitaplarn datm için burada bulunmaktayz.

Bu konuda bize yardmlar geçen okul müdürlerimize, öretmenlerimize ve emei geçenlere teekkür ediyoruz. Biz de mam Hatip Mezunlar Dernei olarak her zaman için örencilerimizin daha iyi yerlere gelebilmeleri için maddi ve manevi katklarmz sunmaya çalyoruz. dedi.

Lise Müdürü Mehmet Munir Benek de ÖNDERe teekkür ederek, Eitime yaplan yardmn yeri misli ile dolar. Bir gün bu örenciler büyür memleketlerine hayrl birer evlat olurlar, onlar bu yardmn geri dönüümü olur. diye konutu.

Ana Sayfaya Git