53 ilde 747 arsa satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor.

Haberler 31.08.2024 - 09:36 Son Güncelleme : 31.08.2024 - 09:36

çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 53 ilin merkezi noktalarındaki 747 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için fırsat sunuyor. 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10.30da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.

İSTANBUL, ANKARA, ADANA, MUĞLA VE MERSİNDE ARSALARA TALEP YÜKSEK

İstanbulda 71 muhtelif arsa 12 Eylülde, Ankarada 138 muhtelif arsa 10 Eylülde, Adanada 34 muhtelif arsa 11 Eylülde, Muğlada 41 muhtelif arsa 11 Eylülde, Mersinde 76 muhtelif arsa 12 Eylülde açık artırma ile satılacak. Sanayi yatırımına, konut yapımına veya çiftçilik için kullanabilecek arsalar farklı metre karelerde ve uygun fiyatlarla müzayede ile satışa sunuluyor.

ONLİNE KATILIM SAĞLANABİLECEK

Açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30da, çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İstanbulda yapılacak. Artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek.

ETRAFIMDAKİ YAKIN DOSTLARIMA TAVSİYE EDECEĞİM

Kentsel Dönüşüm Başkanlığının 53 ilde 747 arsayı satışa çıkardığı belirten Fatih Kara, Bu fırsattan bende faydalanmak istiyorum. çok avantajlı olduğunu duydum. Yüzde 25 peşinat ve geri kalanını 24 taksite bölmeleri çok cazip. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlıyorlar. Adana ve Mersinde bulunan arsalarla ilgileniyorum. Yapılacak olan müzayedelere de katılım sağlayacağım. Etrafımdaki yakın dostlarıma tavsiye edeceğim dedi.

BU DÖNEMDE BÖYLE FIRSATLAR KOLAY GELMİYOR

Kentsel Dönüşüm Başkanlığının yapmış olduğu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini vurgulayan İrem Güney, Bu dönemde böyle fırsatlar kolay gelmiyor. Özellikle bu enflasyonist ortamda bende bu fırsattan faydalanmak istiyorum şeklinde konuştu.

FIRSATTAN HERKESİN FAYDALANMASINI İSTİYORUM

Kentsel Dönüşüm Başkanlığının Ankarada iyi bir fırsat sunduğunu belirten Ömer Kanar, Ben bu fırsatta Ankaranın gelişen ilçeleriyle ilgileniyorum. Bala, çubuk ve Mamakta bulunan konut alanlarıyla ilgileniyorum. Ticari olarak düşünüyorum diye konuştu.

EŞİMLE TEK HAYALİM MUĞLADA YAŞAMAKTI

İstanbulda yaşadığını belirten Pınar Aksun Alkıran, Eşimle tek hayalim Muğlada yaşamaktı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığının bu bölgede arsa satışına çıkardığını duydum. Bizde bu fırsattan faydalanmak istiyoruz. Rakamlar çok uygun ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git