Can suyu kredisi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Tayınlamak, DTSO’ya kayıtlı olan şahıs firmalarının Halk Ban’ta azami 25 bin lira nakit kredi, 25 bin lira limitli Paraf KOBİ Kart ürününe başvurabileceklerini söyledi.

Haberler 30.04.2020 - 23:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk Bank tarafndan verilecek olan kredi ile ilgili bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Ercan Taynlamak, korona virüs ile mücadele kapsamnda küçük iletmelere ihtiyaç duyduklar kredi kaynaklarna ulamakta zorluk çeken ve odalarna kaytl ahs firmalarnn desteklenmesi amacyla Halk Bankas tarafndan ie devam desteinin küçük iletme can suyu kredisinin oluturulduunu söyledi.

Taynlamak, Kredi kapsamnda firmalara nakdi kredi ve Paraf KOB Kart imkan sunulacak. Nakdi krediler KGF kefaleti ile kullandrlacak olup, bu krediler için bavurular Halk Bankas ubelerinden veya internet bankaclndan alnacaktr. Odamza kaytl olan kesinlemi son mali yl cirosu 3 milyon liray amayan ahs firmalar için Halk Bankta azami 25 bin lira nakit kredi, 25 bin lira Paraf Kobi kart ürünü çkmtr. Kredi faiz oran yllk 7,50 olarak belirlenmitir. Mevzuat gerei esnaf sicili olmad için Esnaf destek paketinden faydalanamayan ve odamza kaytl olan kesinlemi son mali yl sonu cirosu 3 milyon liray amayan, gerçek kii firmalar krediye bavurabilirler. Kredi bavurular online yaplacak olup kredi bavurularnda sorun yaayan üyelerimize odamz tarafndan kurulan yardm masasndan destek verilecektir dedi.

Ana Sayfaya Git