Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var. Batı ülkelerinin nüfusunun yaşlanmaya başladığı, doğuda hala eğitim ve altyapı sorunlarının çözülemediği bir dönemde, ülkemiz Türkiye, gençlerinden aldığı güçle geleceğine umutla baktığı bir yerde durmaktadır" dedi.

Haberler 04.11.2021 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Giriimci adamlar Vakf (GV) ile Türkiye Gençlik Vakfnn (TÜGVA) Konyada düzenledii Türkiye Giriimci Bulumas Zirvesine video mesaj gönderdi. Zirvenin; giriimciler, ekonomi ve Türkiye için hayrlara vesile olmasn dileye Erdoan, Giriimcilik Ödüllerine layk görülen i insanlarmz tebrik ediyorum. Bu yl fikirden-giriime temas ile yaplan zirveye, görüleri, deerlendirmeleri, birikimleri, ürünleri ile katk veren tüm katlmclara teekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kulland.

GRMCLK ÖZELLMZ BÜYÜK FIRSATLAR GETRYOR

Cumhurbakan Erdoan, giriimciliin milletin özünde var olan bir özellik olduunu belirterek, Gerekli altyapy, eitimi, imkan sunduumuzda milletimizin her ferdinin giriimcilik ve yenilikçilik konusunda son derece üretken olabildiini biliyoruz. Küresel yönetim ve ekonomi sisteminde köklü bir deiimin yaanmaya balad u dönemde bu hasletimiz önümüze çok büyük frsatlar getiriyor. Geçtiimiz 19 ylda ülkemize kazandrdmz demokrasi ve kalknma altyaps üzerinde, 2023 hedeflerimize ulaarak ve ardndan 2053 vizyonumuzu hayata geçirerek bu frsatlar deerlendirmenin gayreti içindeyiz dedi.

GENçLERMZDEN çOK BÜYÜK BEKLENTLERMZ VAR

Erdoan, Yeil Kalknma Devrimiyle ilk müjdesini verdikleri yeni vizyonlarnn ekillenmesinde kamudan özel sektöre herkese çok önemli görevler dütüünün altn çizerek, Küresel üretim ve lojistik merkezlerinin yeniden olutuu, dijitalleme ve teknoloji temelli bir ekonomi ileyiinin güçlenmeye balad bir süreçte yaplan zirvenin hepimiz için yol gösterici sonuçlarn domasna vesile olacana inanyorum. Bu çerçevede özellikle gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var. Bat ülkelerinin nüfusunun yalanmaya balad, douda hala eitim ve altyap sorunlarnn çözülemedii bir dönemde, ülkemiz Türkiye, gençlerinden ald güçle geleceine umutla bakt bir yerde durmaktadr. Yaadmz her tecrübe, atlattmz her badire milletimizin hedeflerine ulama konusundaki kararlln perçinlemektedir. Anadoludaki ilk devletimiz Selçuklunun bakenti Konyada düzenlenen Türkiye Giriimci Bulumas Zirvesi büyük ve güçlü Türkiyenin inas için hepimize ilham verecektir diye konutu.

Ana Sayfaya Git