Emanetin sahibi olan millettir!

Başkan Beyoğlu vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Haberler 13.06.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçede esnaf ve vatanda ziyaretlerini youn bir tempoda sürdürerek günde ortalama 100 kii ile mahalle bulumalarnda bir araya gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, hamaset yerine hizmet belediyecilii dilini esas alarak baarl olduklarn söyledi.

lçede esnaf ve vatanda ziyaretlerine devam eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarla oluturduu scak ve samimi iletiimle dikkat çekiyor. Önceliinin siyaset deil, hizmet olduunu belirten Bakan Beyolu, hamaset yerine hizmet dilini kullanarak toplumun her kesimiyle gönül birliktelii oluturduklarn söyledi.

EMANETN SAHB OLAN MLLET EMREDER

Sorun ve taleplerin hzl bir ekilde karlanmas için pratik çözümler ürettiklerini belirten Beyolu, Dileyen her vatandamz bana ve ilgili birimlerimize arada hiç bir engel olmadan rahatlkla ulaabiliyor. Benim tabi ki mensubu olduum parti ve siyasi hareket var. Ancak belediyecilikte hizmet kimlii, siyasi etiketten önce gelir. Bizden olan, bizden olmayan diye bir ey söz konusu olamaz. Efendi olan millettir. Emanetin sahibi olarak millet emreder, hizmetkar olarak da bizler gereini yapmak zorundayz. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann belediyeler siyaset deil, hizmet kurumlardr söyleminin gereini yapyoruz. Biz burada baarl olursak kentimiz geliecek, halkmz huzurlu olacak ve bunun sonucu da elbette partimizin hanesine baar olarak yazlacak. stediiniz kadar hizmet yapn, yol yapn, alt yap yapn. Gönüllere girmedikten sonra anlam olmaz. lçemizin 48 mahallesinin her karnda hizmet yapmaya devam ederken, 400 bin vatandamzn tamamyla temas kurup gönül ba oluturmak için youn bir gayretle yola devam ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git