Herşey Diyarbakır için!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla, Yenişehir ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 08.03.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla Yeniehir ilçesinde halkla bulutu. Atilla, halkn taleplerini dinledi. Gevran Caddesinde iyerlerini ziyaret eden Atilla, esnaflara hayrl iler diledi. Atilla, halka Büyükehir Belediyesinin çalmalarn ve hizmetlerini anlatt, vatandalarn belediyeden beklentilerini sordu.

yerlerinde oturup vatandalarla beraber çay içen Atilla, esnaflardan alveri yapt, bir ekmek frnnda tezgaha geçerek halka ekmek ikramnda bulundu. Bakan Atilla, Gevran Caddesinde görev yapan zabta ve temizlik içileriyle de sohbet etti. Ardndan Diyarbakr itme Engelliler Spor Kulübüne geçen Atilla, iitme engelli sporcularn taleplerini sordu.

Diyarbakrllar her eyin en güzeline layktr

Sorunlar vatandan kendisinden örenmek için gezdiini belirten Atilla, belediyeciliin ayn zamanda insanlar dinlemek olduunu söyledi. Diyarbakrllara hizmet sunmak için gece gündüz demeden çaltklarn ifade eden Atilla, Diyarbakrllar her eyin en güzeline layktr. Yollar yapmak yetmiyor, insann kalbine giden yolu yapmak gerekiyor. 7den 70e Diyarbakrl kardelerimizi kucaklayacaz. Hizmette herkese adil davranacaz. Devlet vatandaa hizmet için vardr. Devletimizin tüm imkanlarn halk için kullanacaz dedi.

Vatandalardan Atillaya teekkür

Vatandalar ise Atillann göreve balamasnn ardndan Büyükehir Belediyesinin hizmetlerinde standartlarn yükseldiini belirterek, Temizlikte gözle görülür bir düzelme var. Sokaklar, caddeler prl prl olmaya balad. çöplerimiz düzenli olarak toplanyor. Ulam sorununu da büyük ölçüde çözüldü. Belediyeciliin imkanlarn halka adeta seferber eden Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillaya teekkür ederiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git