Önce yol sonra asfalt!

Bağlar Belediyesi, sanayici ve iş insanlarının kullandığı Mega Sanayi Sitesi’nin asfaltlama çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önce caddenin alt temel ve temel bakımını gerçekleştirerek yolu nizami hale getirdi, daha sonra ise belediyenin bazalt taşından üretmiş olduğu sıcak asfalt ile asfalt döşeme çalışması gerçekleştirildi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, büyük önem verdiği yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip ederek zaman zaman incelemelerde bulunuyor, hem bilgi alıyor hem ekiplere talimatlar veriyor.

Haberler 29.05.2020 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, Mega Sanayi Sitesi olarak bilinen sanayici ve i adamlarnn kulland yolun önce alt ve temel bakmn yapt, daha sonra kendi üretmi olduu scak asfalt ile asfaltlama çalmalarna balad.

Balar Belediyesi, bahar döneminin gelmesiyle birlikte balatm olduu asfaltlama, yol yapm ve bakm çalmalarnda bayramdan sonra hz kesmeden youn tempoda devam ediyor. Son olarak Direkhane bölgesindeki asfaltlama çalmalarn tamamlayan Balar Belediyesi, yaklak 20 yl sonra 45 bin nüfuslu Mevlana Halit Mahallesi, 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyubi Mahallesini asfalt ile hizmeti ile tantrarak Baclar Mahallesindeki bir çok cadde ve soka bayramdan önce asfaltlayarak vatandalarn hizmetine sunmutu.

ÖNCE YOL YAPILDI, SONRA ASFALTA BALANDI

Bayramdan hemen sonra ise sanayici ve i adamlarnn kulland Baclar Mahallesindeki Mega Sanayi Sitesinin asfaltlama çalmalarna baland. Fen leri Müdürlüü ekipleri önce caddenin alt temel ve temel bakmn gerçekletirerek yolu nizami hale getirdi, daha sonra ise belediyenin bazalt tandan üretmi olduu scak asfalt ile asfalt döeme çalmalarnn startn verdi.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, büyük önem verdii yol yapm, bakm ve asfaltlama çalmalarn yakndan takip ederek zaman zaman incelemelerde bulunup bilgi alyor.

ESNAF VE SANAYCLER DURUMDAN MEMNUN

Balar Belediyesinin yllar sonra bu bölgede balatm olduu yol yapm, bakm ve asfaltlama hizmetleri çevredeki esnaf, sanayiciler ve i adamlarnn takdirini toplad. Vatandalar, Bakan Beyolu ve belediye ekiplerine teekkürlerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bakan Beyolu, Allah, bize bazalt tandan kendi asfaltmz üretme ve bununla milletimize hizmet etme imkan verdi. Tüm Diyarbakra yetecek kadar asfaltmz var. Hamdolsun istediimiz kadar üretebiliyoruz. Hedefimiz asfaltsz yer brakmamaktr. Sanayici ve i adamlarmz için çok önemli olan Mega Sanayi Sitemizi asfaltlamaya baladk. En ksa zamanda hizmete hazr hale getireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git