Üretimde güçler birleştiriliyor!

Yenişehir Belediyesi "Üretimin Gücü Birleşiyor" projesini tanıttı

Haberler 26.02.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Yeniehir Belediyesi tarafndan hazrlanan Üretimin Gücü Birleiyor projesinin tantm yapld.

Belediye konferans salonunda payda kurulularn temsilcileri ve birim amirlerinin katlmyla yaplan toplantda konuan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, projenin Sanayi ve Teknoloji Bakanl Güneydou Anadolu Projesi Bölge Kalknma daresi Bakanl tarafndan finanse edildiini söyledi.

Projenin Valilik, Büyükehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi ve Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas tarafndan da desteklendiini bildiren Beikci, Sosyal Aratrma ve Eylem Plan Uygulamalar kapsamnda hayata geçirildiini belirtti.

PROJE ANLATILDI

Kadn kooperatiflerinin güçlendirilmesini temel edinen projenin kentteki kadn kooperatiflerinin daha kurumsal bir yapya kavumas, kapasitelerinin gelitirilmesi, birlikte çalma anlay ve ibirliinin arttrmaya yönelik faaliyetler üstleneceini ve çalmalar yürüteceini aktaran Beikci, öyle konutu:

E-ticaret eitimleri, kurumsal kimlik çalmalar, teknik geziler, ürün iyiletirme ve ürün çeitlilii destei, sat ve pazarlama eitimleri, mentor destei, reklam ve tantm eitimleri, mali yönetim eitimleri verilecektir. Ayrca, GAP bölgesi kadn kooperatiflerinin katlmyla Kadn Emei Festivali yaplacaktr.

Toplantda, proje ortaklar ve koordinatörleri de konutu.

Ana Sayfaya Git