4 itfaiyeci görev şehidi

Göreve giden itfaiye aracı devrildi: 4 personel hayatını kaybetti.

Haberler 11.01.2022 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Bursann Orhaneli ilçesinde kaza ihbarna giden itfaiye arac arampole devrildi. Kazada personeller itfaiye çavuu smail Kaya, itfaiye eri Sinan Amil, itfaiye destek personeli Aydn Doru ve Yunus Akit yaamn yitirdi.

Bursann Orhaneli ilçesindeki itfaiye ekipleri, saat 10.00 sralarnda, Nalnlar Mahallesindeki orman deposu mevkisinde yaralamal trafik kazas ihbar ald. Ekipler, kazaya müdahale etmek için 16 RK 960 plakal itfaiye arac ile yola çkt. Olay yerine yaklak 200 metre kala, ya nedeniyle kayganlaan yolda sürücüsünün kontrolünden çkan itfaiye arac, arampole devrildi. Kazay görenlerin ihbar üzerine bölgeye çok sayda salk, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Salk ekiplerince yaplan kontrolde, araçta bulunan itfaiye çavuu smail Kaya, itfaiye eri Sinan Amil, itfaiye destek personeli Aydn Doru ve Yunus Akitin hayatn kaybettii belirlendi.

GÜNE ACI BR HABERLE BALADIK

Bursa Valisi Yakup Canbolat sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Orhaneli yolundaki bir trafik kazasna müdahale etmek için giderken kaza geçiren 4 itfaiye personelimiz maalesef vefat etti. Sinan Amil, smail Kaya, Aydn Doru ve Yunus Akite Allahtan rahmet yaknlarna basal diliyorum. Bamz sa olsun ifadelerini kulland.

Bursa Büyükehir Belediye Bakan Alinur Akta da yapt paylamda, Maalesef güne ac bir haberle baladk. Orhaneli yolunda bir trafik kazasna yetimeye çalrken kaza geçiren 4 itfaiyeci arkadamz kaybettik. Rabbim kazada ehit olan Sinan Amil, smail Kaya, Aydn Doru ve Yunus Akit kardelerime rahmet eylesin. Bamz sa olsun dedi.

DRONLA HAVADAN GÖRÜNTÜLEND

Bursann Orhaneli ilçesinde kaza nedeniyle hayatn kaybeden 4 itfaiye personelinin cansz bedeni, savclk incelemesinin ardndan Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Ac haberi alp kaza yerine gelen itfaiye personelinin yaknlar ve meslektalar ise ayakta durmakta güçlük çekti. Öte yandan kazann olduu bölge, dronla havadan görüntülendi.

Ana Sayfaya Git