72 yıl istendi!

Lice'de 13 yaşındaki 6 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan öğretmene 72 yıl hapis cezası istendi.

Haberler 25.02.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Licede bir okulda Fen ve Teknoloji öretmeni olarak görev yaparken, 13 yandaki 6 kz örenciye cinsel istismarda bulunduu iddiasyla hakknda dava açlan F.Ö.nün tutuksuz yarglanmasna devam edildi.

YARGILANMASINA BALANILDI

Diyarbakr 6nc Ar Ceza Mahkemesinde görülen davann 4üncü durumasna, olayn ardndan Rizeye tayin edilen tutuksuz sank F.Ö. katlmazken, taraf avukatlar hazr bulundu.

Durumada esas hakkndaki görüünü açklayan savc, sann 2015- 2016 yllar arasnda, deiik zaman dilimlerinde 6 kz örenciye cinsel amaçl davranlarda bulunduunu iddia ederek, her bir madur için ayr ayr cezalandrlmasn istedi. Savc, F.Ö. hakknda toplamda 27 yldan 72 yla kadar hapis cezas talep etti.

BAKANLIK AVUKATI:TUTUKLANSIN

Durumada söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanl avukat Remzi Atalay ise savcnn cezalandrma yönündeki görüüne katldklarn belirterek, Sann bundan sonraki yaants ile ilgili olarak suç ilemeyeceine dair bir olgu yoktur. Alaca ceza da gözönünde bulundurularak tutuklanmasna karar verilmesini talep ediyoruz dedi. Duruma eksiklerin tamamlanmas için ertelendi.

Ana Sayfaya Git