Kategoriler
Gündem 27 Nisan 2026
AnasayfaGündem › Haber
Gündem

İşte sosyal belediyecilik

Merkez ilçe Kayapınar Belediyesince, 137 şehit ve gazi yakını umreye gönderilecek.

Haber Merkezi 24 Mayıs 2017 08:34 1

Kayapınar Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Kılıç'ın talimatıyla, ilçede yaşayan 137 şehit ve gazi yakını belirli aralıklarla kafileler halinde umreye gidecek.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI

Kılıç, umreye gidecek 34 kişilik ilk kafilenin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, devletin her zaman şehit ve gazi yakınlarının yanında olduğunu belirtti.

Şehit ve gazi yakınlarına değer verdiklerini ifade eden Kılıç, şunları dile getirdi: "Kutsal yolculuğunuzda, güzel yerleri göreceğiniz için sizleri şimdiden tebrik ediyorum. Bu kutsal ve mübarek yerlere gitmeniz güzel bir olay. İnşallah bu olayı her zaman devam ettiririz. Şehitlerimize ne yapsak azdır."

Kılıç, şehitlerin gözlerini kırpmadan canlarını vatan için verdiğini de vurguladı. Şehit ve gazi yakınları ziyarette Kılıç'a plaket takdim etti.

Paylaş
Etiketler