Ankara'daki bombalı yüklü aracın detayları ortaya çıktı! Araç sahte plakalı mı?

Ankara'da 28 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 15 gün önce İzmir'den kiralandığı ve 10 gündür çalıntı ihbarı yapıldığı belirlendi.

Haberler 18.02.2016 - 10:00 Son Güncelleme : 18.02.2016 - 10:00

Ankarada Dikmen Caddesindeki Merasim Sokakta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan araç belli oldu. Şu ana kadar 28 kişinin şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba yüklü otomobilin İzmirden kiralandığı ortaya çıktı.

çALINTI İHBARI VAR

Volkswagen Scirocco model araç, yaklaşık 15 gün önce İzmirden kiralanmış ve süresi bitince teslim edilmediği için çalıntı ihbarı yapılmış. Askeri servis minibüslerinin geçişi sırasında patlatılan çalıntı otomobilin 10 gündür Ankarada olduğu geriye dönük incelenen kayıtlarda ortaya çıktı.

Bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 11 Şubat günü patlama noktasına yakın olan Eskişehir yolu üzerindeki Köy Hizmetleri Binası noktasındaki kameralara yakalandığı tespit edildi.

PLAKA İSTANBULDAN BİR ARAçLA AYNI KOPYA

İstanbuldaki bir otomobile ait kopyalanmış plaka ile Ankarada dolaşan aracın 3 kez kameralara takıldığı öğrenildi. Bomba yüklü otomobil, kayıtlara göre 11 Şubat günü saat 13.03te patlama noktasına yakın olan Eskişehir yolu üzerindeki Köy Hizmetleri Binası noktasında bulunan kameralar tarafından görüntülendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır