Bakan Göktaş: "Şeyma kızımız Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilmek üzere hastaneye nakledilmiştir"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman'ın Kozluk ilçesinde aileleri tarafından ipte asılı halde bulunan 8 yaşındaki Şeyma'nın Bakanlık gözetimine alındığını duyurdu.

Haberler 20.10.2024 - 09:00 Son Güncelleme : 20.10.2024 - 09:00


7 Ocak günü evinin önünde asılı bulunan 8 yaşındaki Şeymaya cinsel istismar iddiası ile başlayan ve takipsizlik kararı verilen soruşturma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının itirazı üzerine yeniden başlatıldı. 8 yaşındaki Şeyma bakanlık gözetimine alınırken konu ile ilgili Bakan Göktaş ise sosyal medya hesabından, Batmanın Kozluk ilçesinde Şeyma kızımıza yönelik cinsel istismar iddiasıyla başlatılan soruşturmada verilen takipsizlik kararı, Bakanlığımızın itirazı üzerine kaldırılarak soruşturma yeniden başlatılmıştı. Bugün itibarıyla Şeyma kızımız Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilmek üzere hastaneye nakledilmiştir ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git