Bakan Soylu: LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Teröre silah yardımı yaparlardı, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarırlardı, bilirdik. Uyuşturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün iş öyle bir noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara propaganda ve iletişim desteği veriyorlar. Karşımızdaki mücadelenin çetinliğini buradan anlayın'' dedi.

Haberler 22.01.2022 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, 110uncu Dönem Kaymakam Adaylar Uyum Kursuna katld. Soylu, bu sene uyum kursuna 94 erkek, 16 kadn kaymakam adaynn katldn söyledi.

Devleti doru yerde görmenin önemine vurgu yapan Bakan Soylu, Devlet kim veya ne? Dairedeki insanlar m, yasalar m, binalar m, dosya dolabndaki evraklar m, arivler mi, veya modern çada bilgisayarlarmzdaki dijital belgeler mi? Eer görevinizi yaparken, bütün bu bileenlerin içinde devleti doru yerde görebilirseniz, doru tanmlayabilirseniz; devleti, bir insan alglayabildiiniz gibi alglayabilirseniz bu bileenlerin tamamn bir vücudun organlar ama devletin kendisinin bir ruh olduunu anlayabilirseniz, ite o zaman bir devlet adam olursunuz ve emaneti hakkyla tarsnz. Bulumalarmzda sklkla kullandmz devlet gelenei diye bir ifade vardr. te devlet gelenei, kendi devlet geçmiimizin oluturduu bu ruhtur dedi.

TARH ZRVEMZE çIKTIK

Türkiyenin yüz yllardan beri birçok badire atlattn vurgulayan Bakan Soylu, Bulunduumuz corafyada adeta ylanlarla dans ediyoruz. Darbeler gördük, ekonomik krizler gördük, doal afetler gördük, terör gördük, her eyi gördük. Ama yine de onca olumsuzlua ve baz kesintilere ramen, bahsettiimiz devlet geleneimiz sayesinde ayakta kaldk ve son 20 ylda, güçlü bir liderlikle, Sayn Cumhurbakanmzn bu birikimi doru kullanmasyla, milletin gücüyle bu gelenei ve milletin deerlerini, inancn, doru ekilde harmanlamasyla, vesayetleri söküp atmasyla, tpk Rusyann yapt gibi en dipten, tarihi zirvemize çktk. Bizim ihtiyacmz budur dedi.

SZLERN BLGSNE HTYACIMIZ VAR

Türkiyenin refah, huzuru, güvenlii, baars ve asayiinde kurumlarn teknik kapasitelerinde çok önemli bir noktaya gelindiini aktaran Bakan Soylu, Bunun devam için sizlerin enerjisine, bilgisine, ortaya koyacanz gayrete ihtiyacmz var. Tehlikenin büyüklüünü, iin zorluunu uradan anlay teröre silah yardm yaparlard, bilirdik. Terör örgütlerine para aktarrlard, bilirdik. Uyuturucu ticaretini desteklerlerdi, bilirdik. Bugün i öyle bir noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktaryorlar, bunlara propaganda ve iletiim destei veriyorlar. Karmzdaki mücadelenin çetinliini buradan anlayn. Dolaysyla bu milletin geleceini korumak için size, sizlerin ferasetine, bilgisine iddetle ihtiyacmz var diye konutu.

Ana Sayfaya Git