Beşinci yargı paketi için kolları sıvama vakti

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Dördüncü Yargı Paketi ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Herkes için güven veren hukuk amacımızın tüm milletvekillerince destekleneceğine inanıyorum. Şimdi, Beşinci Yargı Paketi için kolları sıvama vakti" dedi.

Haberler 19.06.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dördüncü Yarg Paketinin TBMM Bakanlna sunulmasnn ardndan Adalet Bakan Abdülhamit Gül, sosyal medya hesabndan yapt açklamada, Reform irademiz milletin yarg adaletinden beklentileri ve çan ihtiyaçlar dorultusunda daha da güçlenerek devam ediyor, devam edecek dedi.

Gülün açklamalar öyle:

Yarg reformumuzun odanda vatanda memnuniyeti, temelinde Edirneden Karsa 84 milyonun ortak beklenti ve iradesi var. Bugün Meclise sunulan Dördüncü Yarg Paketi de ayn iradenin ürünüdür. Bu anlay iyi, doru ve istikrarl bir uygulama için de önemli bir kaynak olmaldr. Daha kaliteli, daha öngörülebilir ve daha eriilebilir adalet hizmetleri yolunda Türkiye son 19 ylda kesintisiz reform iradesiyle ça atlad. Reform irademiz milletin yarg adaletinden beklentileri ve çan ihtiyaçlar dorultusunda daha da güçlenerek devam ediyor, devam edecek. nsan haklarna dayal hukuk devleti perspektifiyle hazrlanan Dördüncü Yarg Paketi ülkemize, milletimize hayrl olsun. Herkes için güven veren hukuk amacmzn tüm milletvekillerince destekleneceine inanyorum. imdi, Beinci Yarg Paketi için kollar svama vakti

Ana Sayfaya Git