Beykoz Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

- "İhaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Köseler'in de bulunduğu 22 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından Beykoz Adliyesi'ne götürüldü

Haberler 03.03.2025 - 10:26 Son Güncelleme : 03.03.2025 - 10:26

İhaleye fesat karıştırma ile suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köselerin de bulunduğu 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Köselerin de bulunduğu toplam 22 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Beykoz Adliyesine götürüldü.

- Soruşturma

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köselerin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında ihaleye fesat karıştırma, 17 şüpheli hakkında da ihaleye fesat karıştırma ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım suçlarından yakalama, gözaltı, arama ve el koyma talimatı verilmişti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Köseler ile 20 şüpheli 27 Şubatta gözaltına alınmıştı.

Şüpheliler, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesine götürülmüştü.

Etrafı polis bariyerleriyle çevrilen Beykoz Belediye binasında sabahın erken saatlerinde arama ve el koyma işlemleri yapılmıştı. Ekipler, belediyedeki bazı evrakı delil olarak alıp, torbalarla emniyete götürmüştü.

Soruşturma kapsamında dün 1 kişinin daha gözaltına alınmasıyla şüpheli sayısı 22ye yükselmişti.

Ana Sayfaya Git