"Bu acının tarifi yok"

Teröre kurban giden 4 aylık Muhammed Can Eringin'in babası Eringin "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu acının tarifi yok. Bu acıyı bize yaşatanların Allah belasını versin"

Haberler 03.12.2016 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PKKllarn bomba yüklü araçla gerçekletirdii saldrda ar yaralanan ve tedavi gördüü hastanede yaamn yitiren 4 aylk Muhammed Can Eringinin babas Hasan Eringin, Ne diyeceimi bilemiyorum. Bu acnn tarifi yok. Bu acy bize yaatanlarn Allah belasn versin. dedi.

Merkez Balar ilçesinde 4 Kasmda 3 ton bomba yüklü minibüsle düzenlenen saldrda ar yaralanan ve tedavi gördüü Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde yaam mücadelesini kaybeden 4 aylk Eringinin babas Hasan Eringin, yapt açklamada, terör saldrsn yapanlarn insanlk ve Müslümanlkla hiçbir alakalarnn olmadn söyledi.

ALLAH BELASINI VERSN

Youn bakm servisinde yatan bebeklerini görmek için her gün hastaneye gittiklerini anmsatan Eringin, Bebeimizi kaybettik. Ne diyeceimi bilemiyorum. Bu acnn tarifi yok. Bu acy bize yaatanlarn Allah belasn versin. Bu yapanlar insan deil. dedi.

Muhammed Cann domasna aile olarak çok sevindiklerini aktaran Eringin, 3 kznn sürekli kardelerini sorduunu, bebeklerini kaybetmenin üzüntüsünü yaadklarn bildirdi.

Merkez Balar ilçesindeki Aydn Arslan Bulvarnda 4 Kasmda PKKl teröristlerin 3 ton bomba yüklü minibüsle çevik Kuvvet ube Müdürlüü binasna yakn bir noktada gerçekletirdii saldrda, 2 polis memuru ehit olmu, 12 kii yaamn yitirmi, 100e yakn kiinin yaraland saldrya annesinin emzirdii srada maruz kalan 4 aylk Eringin ar yaralanmt.

Ana Sayfaya Git