Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitingi saat kaçta yapılacak?

Cumhur İttifakı, Pazar günü yapılacak büyük İstanbul mitingine hazırlanıyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için liderler mitinglerine devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yüzyılın Mitingi" olarak adlandırılan İstanbul mitingi için tarih ve yeri belli oldu.

Haberler 06.05.2023 - 18:11 Son Güncelleme : 06.05.2023 - 18:11

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAçTA?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakının ortak katılımlarıyla yapılacak olan İstanbul mitingi için tarih belli oldu.

Buna göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakının ortak katılımlarıyla Yüzyılın Mitingi adıyla İstanbulda yapılacak miting, 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00da başlayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞANIN İSTANBUL MİTİNGİ NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğanın 7 Mayısta Yüzyılın Mitingi adıyla İstanbulda gerçekleştirilecek olan mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinde yapılacak.

MİTİNGE TARİHİ KATILIM BEKLENİYOR

Mitinge tarihi katılımın beklendiği kaydedilen açıklamada, Yenikapı Miting Alanından yaklaşık 1,5 kat daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinin milyonlarca kişiye ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

AK Parti İstanbul Teşkilatının miting hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği aktarılan açıklamada, halkın davet edilmesinden miting alanının süslenmesine, ulaşım hizmetinden ikramlara kadar her detay için titizlikle çalışıldığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, seçimler için uzun süredir saha çalışmalarını sürdüren İstanbul Teşkilatının Yüz Yüze 100 Gün, İstanbulun Sözü: Birlik İrade Zafer , Nef Stadyumunda 100 Bin Sandık Görevlisiyle Buluşma , Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri ve toplu açılış törenleri gibi saha çalışmalarını Yüzyılın Mitingi ile taçlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Ana Sayfaya Git