Deprem Çiçek ailesini yuttu!

Depremde hayatını kaybeden 13 kişilik Çiçek ailesi, Siirt'te toprağa verildi

Haberler 13.02.2023 - 01:19 Son Güncelleme : 13.02.2023 - 00:19

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatayda, çöken binada enkaz altında kalan çiçek ailesinden 13 kişi hayatını kaybetti. Cenazeler, memleketleri Siirte getirilerek toprağa verildi.
Kahramanmaraşta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depreme Hataydaki Esenlik Mahallesi Albay Kemal Bozkurt Caddesinde bulunan 5 katlı Zafer Apartmanında yakalanan çiçek ailesinden 1i bebek 13 kişi, çöken binada enkaz altında kaldı. Depremin birinci gününde yaralı halde enkaz altından çıkarılan Şirin çiçek, kaldırıldığı hastane yolunda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Enkaz çalışmalarının 6ncı gününde ise çiçek ailesinden Aynur (bebek), Şirin, Emin, Enver, İsmail, Aynur, Betül, Yıldız, Metin, Mehmet Emin, Elif ve Yadigar çiçekin cansız bedenleri çıkartıldı. 15 kişilik aileden Murat ve Lokman çiçek ise, enkazdan yaralı olarak çıkartıldı ve hastaneye kaldırıldı. Enkazdan çıkartılan çiçek ailesi, yakınları tarafından memleketi Siirtte getirildi. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilen 13 kişinin cansız bedeni, otopsinin ardından Gökçebağ Belde Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ana Sayfaya Git