Dilan ve Engin Polat serbest; Sıra Candan kardeşlerde

'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, ikinci kez hakim karşısında... Duruşmada Nihal Candan kardeşine seslenerek "Bahar, Engin bugün çıktı sen de çıkacaksın" dedi.

Haberler 06.09.2024 - 14:15 Son Güncelleme : 06.09.2024 - 15:25

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Alisya Bahar Candanın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal çiçekin ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen davanın görülmesine devam edildi.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada örgüt yöneticisi olmakla suçlanan Onur Apaydın SEGBİS sistemi ile hazır edildi.

Tutuklu sanık Bahar Candan ile tutuksuz sanık Nihal Candan ve diğer bir kısım sanıklar ise duruşma salonunda hazır bulundu.

ENGİN çIKTI, SEN DE çIKACAKSIN

Duruşmada sanık savunması sırasında Engin Polatın tahliye haberini alan Nihal Candan Bahar, Engin bugün çıktı sen de çıkacaksın dedi. İki kardeşin duruşmada birbirlerine öpücük attığı da görüldü.

Duruşma tutuklu sanıkların savunmaları ile devam ediyor.

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal çiçek, 16 Kasım 2023de Kara para aklama ve Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmişti. Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 22 sanık Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame kapsamında Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıkıyor.

Nihal Candan avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Candan, adliye girişinde kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.4 Eylül çarşamba günü görülen ilk duruşmada 5 sanığın ifadesinin alınmasının ardından duruşmaya ara verilmişti.

Ana Sayfaya Git