Erdoğan teşekkürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara teşekkür

Haberler 10.02.2022 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, ei Emine Erdoanla birlikte Kovid-19 testlerinin pozitif çkmasnn ardndan sosyal medya üzerinden geçmi olsun temennilerini paylaan vatandalara teekkür etti.

Vatandalarn paylamlar yüz binleri bulurken, Cumhurbakan Erdoan sosyal medya hesab üzerinden bu temenniler için teekkürlerini iletti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN

Cumhurbakan Erdoan, Twitterdan yapt paylamda, Annem elinde Kuran 82 yanda, ilk günden beri sana duac reis. diyerek annesinin kendisine dua ettii videoyu paylaan kullancya yant verdi. Erdoan, Kymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarnz hiç eksik etmeyin. ifadelerini kulland.

Erdoan, çocuklarnn, Allahm, Cumhurbakanmza uzun ömürler ver. diyerek dua ettii videoyu, Yavrularn duas seninle reis ifadesiyle paylaan anneye, Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularmzn. Sa olun... diyerek yant verdi.

ERDOAN TEEKKÜR ETT

Cumhurbakan Erdoan, Allah acil ifanz versin, en kolay ekliyle atlatmanz dilerim Sayn Cumhurbakanmz ve deerli ei Emine Hanm. ifadesi ile paylam yapan Nuray Kaya Doana, Nuray Hanm, güzel dileklerin ve mesajn için çok çok teekkür ediyor, selamlarmz gönderiyorum. diye yazd.

Kznn, Tayyip dede, Allah size ifa versin. Seni çok seviyorum, iyi ki varsn. dedii videoyu, çok kymetli Cumhurbakanm, yavrumun da size mesaj var. Rabbim size ve einize afi ismiyle ifa versin. Allah için sizi çok seviyoruz, Rabbim bamzdan eksik etmesin. ifadesiyle paylaan kadna Cumhurbakan Erdoan, Yavrumuza maallah. Rabbim tüm hastalarmza afi ismi hürmetine acil ifalar ihsan etsin. Sa olun. yantn verdi.

Erdoan, kendisine ve ei Emine Erdoana dua eden Fatma Zehra isimli kza, Fatma Zehra kzm, kendin gibi güzel temennilerin için teekkür ediyorum. Emine Hanm ile birlikte gözlerinden öpüyoruz seni... ifadelerini kulland.

VATANDAIN DUALARINA KARI

Tuncay Ünal isimli hesabn, Sayn Cumhurbakanm çok geçmi olsun, Rabbim ifalar versin. Ben, eim, kzm Serra ve ura sizlere ailecek geçmi olsun dileklerimizi iletiyor ve dua ediyoruz. paylamn Erdoan, Biz de Serra kzmz çok seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize... Einize ve ailenize selamlarmla... eklinde yantlad.

Erdoan, kendisine ifa dileyen Mehmet Emin Barslana yantnda, Mehmet Emin kardeim, hayr dualarn için çok teekkür ederim. Selam ve muhabbetlerimle... ifadesini kulland.

Cengiz Ylmaz isimli kullancnn, Canm kzmla bütün dualarmz koca yürekli Cumhurbakanmzla beraberdir, size ve Emine Hanma geçmi olsun Allah ifalar versin. paylamna Erdoan, Maallah, kzmz ne güzel okuyor o duay öyle çok teekkür ediyorum, selam ve muhabbetlerimle... yantn verdi.

Cumhurbakan Erdoan, rem Atlgann geçmi olsun dileine, Allah raz olsun rem kzm, teekkür ederim. Dualarn eksik etme... eklinde yantlad.

Erdoan, kznn dua ettii videoyu paylaan Hzr Akyele, rnak Silopide Eslem Akyel, Sayn Cumhurbakanmz ve ei için ifa dileklerinde buluyor, Allah acil ifalar versin inallah. paylamna, Eslem kzm çok teekkür ederim, Allah raz olsun... rnak Silopiye selamlar... deerlendirmesini yapt.

Ana Sayfaya Git