Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı telgrafı

Erdoğan, Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Mercan ile işçiler Tekin ve Elaltunterin'in ailelerine taziye dileklerini iletti.

Haberler 14.04.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Diyarbakrdaki terör saldrsnda ehit olan polis ve içilerin ailelerine basal diledi.

Erdoan, Diyarbakrn Balar ilçesinde terör örgütü mensuplarnca gerçekletirilen bombal saldr sonucu ehit olan polis memuru Burhan Mercan ile içiler Cengiz Tekin ve Yunus Elaltunterinin ailelerine basal telgraf gönderdi.

AK PARTLLERN ZYARET

Babakan Binali Yldrm, ehit düen Cengiz Tekinin babas Musa Tekin ile telefonda görüerek, basal dileklerini iletti.

Eker, beraberinde AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti l Bakan Muhammed Akar ve baz partililerle, bombal saldrda ehit düen sivil personel Yunus Elaltunterinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Balar ilçesindeki taziye evinde ehidin ailesine basal dileklerini ileten Eker, burada yapt açklamada, ehit Elaltunterini tandn ifade ederek, Allahn bu milleti terör örgütünün saldrlarndan korumas temennisinde bulundu.

BABAKAN GÖRÜTÜ

Eker, daha sonra beraberindekilerle merkez Kayapnar ilçesindeki Bediüzzaman Cami Taziye Evinde sivil memur Cengiz Tekinin ailesini ziyaret etti. Telefonla Babakan Binali Yldrm ile görüen Eker, daha sonra telefonu ehit Tekinin babas Musa Tekine verdi. Babakan Yldrm, ehit babasna basal dileklerini iletti. Musa Tekin, Babakanmz basal diledi, acmz paylat. Derdimize ortak oldu. Cierimiz yanyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git