Eski eşini vurduktan sonra başına ateş ederek öldü

DİYARBAKIR merkez Bağlar İlçesi'nde Necati Oylum, pazarcılık yapan 5 çocuk annesi eski eşi Nurdan E.'yi tabanca ile vurduktan sonra kendi başına ateş etti. 45 yaşındaki Necati Oylum olay yerinde hayatını kaybederken, Nurdan E., ise ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Haberler 12.04.2017 - 08:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, saat 20.40 sralarnda merkez Balar lçesi Baclar Mahallesi 251ini Sokakta meydana geldi. Yarn kurulacak kadn pazar öncesinde hazrlk yapan 5 çocuk annesi 46 yandaki Nurdan E., bir yl önce boand eski kocas Necati Oylumun silahl saldrsna urad. Necati Oylum, yanna yaklat Nurdan E.ye çevredekilerin dehet dolu baklar içerisinde tabanca ile ate açt.

VURDU, NTHAR ETT

Nurdan E., kanlar içerisinde yere ylrken, Necati Oylum daha sonra silah kendi bana dayayp ateledi. Necati Oylum, olay yerinde hayatn kaybederken, ar yaralanan Nurdan E. ise ihbar üzerine geleh ambulansla Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

KNC KEZ EVLEND

Necati Oylum ile Nurdan E.nin geçtiimiz yl boandklar örenildi. Necati Oylumun boandktan sonra bir kadnla resmi nikahla ikinci kez evlendii belirtildi. Nurdan E. ve Necati Oylumun beraberliklerinden 5 çocuklar olduu, bu çocuklarn da Nurdan E.de kald kaydedildi. Nurdan E.nin de çocuklarna bakmak, geçimlerini salamak için pazarclk yapt kaydedildi. Oolayla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git