Eski milli futbolcu silahlı saldırıya uğradı: Son sözü ‘Fenerbahçe’

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Akın hastaneye kaldırılırken, olaya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaptı. 

Haberler 27.09.2024 - 09:59 Son Güncelleme : 27.09.2024 - 10:14

Eski milli futbolcu Serhat Akın, İstanbul Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokakta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, özel bir hastaneye kaldırıldı. Akının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca da saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON SÖZÜMÜZ FENERBAHçE DEDİ!

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaralandığı anın fotoğrafına yer vererek, Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe ifadesini kullandı.

FENERBAHçE OLAYI KINADI!


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Eski futbolcumuz Serhat Akına yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. ifadeleri kullanıldı.

OLAY NEYDİ?

Serhat Akın programda, Fenerbahçeye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Söyleyen bir tek benim. Beni de dışladılar her yerden seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar şimdi adam tuttular beni indirecekler. İstediğinizi tutun bir fazlasını da ben koyacağım. Benim karıma, kızıma laf edenin bir yerde ağzına tokatı patlatırım. demişti.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git