FETÖ'den aranan eski cumhuriyet başsavcısı yakalandı

İstanbul Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Anayasal düzeni ortadan kaldırma ve FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve 6 yıldır firari olan meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet başsavcısı Neyzen Özcan, eski görev yeri Konya'da yakalandı.

Haberler 25.04.2022 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Bakrköy Sulh Ceza Hakimlii tarafndan Anayasal düzeni ortadan kaldrma ve FETÖ silahl terör örgütüne üye olmak suçundan hakknda yakalama karar bulunan ve 6 yldr firari olan meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet basavcs Neyzen Özcan, eski görev yeri Konyada yakaland.

BASAVCI YAKALANDI

Konya l Emniyet Müdürlüü Terörle Mücadele ubesi ekipleri, Bakrköy Sulh Ceza Hakimlii tarafndan Anayasal düzeni ortadan kaldrma ve FETÖ silahl terör örgütüne üye olmak suçundan hakknda yakalama karar bulunan ve 6 yldr firari olan meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet basavcs Neyzen Özcann kentte olabilme ihtimali üzerinde çalma balatt. 2009-2011 yllarnda basavc vekili, 2011-2014 yllar arasnda Konya Cumhuriyet Basavcs olarak görev yapan Neyzen Özcan, Selçuklu ilçesinde yakaland. Özcan, gözaltna alnrken, saklanmasna yardm eden kii veya kiilerin yakalanmas içinde çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git