Kategoriler
Gündem 31 Mayıs 2026
AnasayfaGündem › Haber
Gündem

Göçük altında kalan kişi öldü

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yapımı devam eden kum ocağı inşaatında göçük yaşanmış ve göçük altında kalan 2 işçiden biri yaralı olarak kurtarılırken göçük altında öldü.

Nazime Çavlan 26 Aralık 2023 08:57 1

Saat 14.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Kırsal Güzel Mahallesi’nde meydana geldi

Alınan bilgiye gör, yapımı devam eden kum ocağında yaşanan göçük sonrası istinat duvarı işçilerin üzerine çöktü. O sırada çalışma yapan 5 işçiden 2'si kuzen olduğu öğrenilen Abdullah ve Ahmet Güngör göçük altında kaldı, 3 kişi ise son anda kurtuldu.

Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan Ahmet Güngör kentteki hastaneye kaldırılırken, ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu Abdullah Güngör’ün (35) cansız bedeni çıkarıldı.

Olay yerine gelen Abdullah ve Ahmet Güngör’ün yakınları sinir krizi geçirirken konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

HABER MERKEZİ

Paylaş
Etiketler