Hatipoğlu da virüsü kaptı!

Türkiye’nin önemli ilahiyatçılarından biri olan Nihat Hatipoğlu’nun ciğerlerinde bir rahatsızlık tespit edildiği haberlerinin ardından, Nihat Hatipoğlu’nun koronaya yakalandığı iddia edildi.

Haberler 26.08.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin önemli ilahiyatçlarndan biri olan Nihat Hatipolunun resmi Facebook hesabndan yaplan paylamda Dostlar rahatszm. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akam ve Ya afi Hocamz tedavi görüyor. Duanz rica ediyoruz. açklamasna yer yerildi. Nihat Hatipolunun hasta olduu resmi Facebook hesabndan paylalnca sosyal medya da koronavirüs olduuna dair iddialar ortaya atld. Korona virüs iddialarnn ardndan Nihat Hatipolunun sosyal medya hesabndan bir paylam yapld.

NHAT HATPOLU HASTALII NE, CORONA MI OLDU?

Nihat Hatipolunun asistan önce hocann corona virüs olmadn, cierlerinde yaad sknt nedeniyle hastanede tedavi altnda olduunu belirtti. Nihat Hatipolunun resmi Facebook hesabndan yaplan paylamda Dostlar rahatszm. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akam ve Ya afi Hocamz tedavi görüyor. Duanz rica ediyoruz. açklamasna yer yerildi. Ardndan Nihat Hatipolunun olu Osman Hatipolu babasnn durumuyla ilgili açklama yapt:

Dostlar çok soran oldu. Hocamzn rahatszl Covid-19 olup olmad belli olmad için kesin bir ey söylemiyoruz. Yaylan eylere itibar etmeyiniz. Hocamz Allaha binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olmas için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..Nihat Hatipolunun resmi Facebook hesabndan yaplan paylamda Dostlar rahatszm. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akam ve Ya afi Hocamz tedavi görüyor. Duanz rica ediyoruz. açklamasna yer yerildi. Covid-19a yakaland iddia edilen Nihat Hatipolunun cierleriyle ilgili bir sorun yaad örenildi.

NHAT HATPOLU AçIKLAMA YAPTI!

Nihat Hatipolunun resmi Facebook hesabndan yaplan paylamda Dostlar rahatszm. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akam ve Ya afi Hocamz tedavi görüyor. Duanz rica ediyoruz. açklamasna yer yerildi. Covid-19a yakaland iddia edilen Nihat Hatipolunun cierleriyle ilgili bir sorun yaad örenildi.

Ana Sayfaya Git