Husumetli aileler barıştırıldı

Şanlıurfa'da yaklaşık dört ay önce bir kişinin hayatını kaybettiği kavganın ardından iki aile arasında başlayan husumet, barış yemeğiyle sona erdirildi.

Haberler 07.11.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eyyübiye ilçesine bal TOK Mahallesinde arazi anlamazl nedeniyle Alkan ve Cantosun ailesinin fertleri arasnda çkan silahl kavgada Yunus Cantosunun öldürülmesiyle balayan husumet, kanaat önderlerinin giriimiyle sonlandrld.

AK Parti anlurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevherinin de katld bar yemeinde, iki ailenin bireyleri ve dostlar bir araya geldi.

Kuran- Kerim tilavetiyle balayan programda konuan Cevheri, bar kabul eden iki aile ile arac olanlara teekkür etti.

KANLIAR BARITI

Cevheri, hemehrileriyle mutlu günlerinde beraber olmann sevincini yaadn ifade ederek, nsanlarn barna ve mutluluuna büyük önem veriyoruz. Biz de insanlar arasndaki bar artrmaya yönelik çalmalar yapyoruz. Kentimizde bir husumetin daha son bulmasna ahit olduumuz için mutluyuz. Her iki aileye bundan sonraki dönemde kardeçe bir hayat sürmelerini temenni ediyorum. diye konutu.

Konumann ardndan tokalaan ve sarlan iki ailenin üyeleri, bu tür olaylarn yaanmamas temennisinde bulundu. Yaplan duann ardndan aileler, birlikte yemek yedi.

Programa, ailelerin barmasna araclk eden kanaat önderlerinden Adnan Haktankaçmaz, Mithat Polat ve Hakim Karada ile çok sayda davetli katld.

Ana Sayfaya Git