İstanbul Emniyet Müdürlüğünde yaz dönemi atamaları

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna 14 yeni emniyet müdürü ve emniyet amiri görevlendirildiği aktarıldı.

Haberler 04.08.2024 - 01:06 Son Güncelleme : 04.08.2024 - 01:06

Açıklamada, atamalara ilişkin şu ifadeler yer aldı:

Valilik makamının onayı ile 18 il emniyet müdür yardımcısı, 16 ilçe emniyet müdürü ve 15 şube müdürü, 3 ilçe emniyet müdür yardımcısı ve 2 şube müdür yardımcısının yeni görevleri belirlendi. Yapılan atama ve görevlendirmelerin İstanbulumuza ve Emniyet Teşkilatımıza hayırlı olması temennisiyle bütün personelimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

Açıklamada, 2. Sınıf Emniyet müdürlerinden Zafer Baybaba, Hüseyin Güleç, Aykut Korkmaz, Hasan Demirbağ, Erdem Torlak, Taner Ertürk, Murat Özbek, Gülpınar Adir, Özgür Yılmaz, Deniz Halıcı çelik, Mustafa Ergenç, Serkan Kılınç, Seval Erdem Gürdoğan, Filibya Saral, Göksel Önder, Kadir Arslan, Neslihan Türkün ile Murat çaykaranın İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.

2. Sınıf Emniyet müdürlerinden Cemil Erimin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü, Korkut Okyayın Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü, Mehmet Baykaranın Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü, Şekip Akının Beykoz İlçe Emniyet Müdürü, Özay Kayhanın Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü, Cemal Ünlünün Fatih İlçe Emniyet Müdürü, Hakan Erişmişin Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü, Murat Milletseverin Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü, Ali Kesikoğlunun Şişli İlçe Emniyet Müdürü, Mehmet Yaşar Zehirin Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü olarak atandığı kaydedilen açıklamada, 3. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Serdar Örsün Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü, Murat Özburunun Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü, Oktay çelikin Maltepe İlçe Emniyet Müdürü, Hakan Öztürkün Pendik İlçe Emniyet Müdürü, Kıvanç Taşçının Silivri İlçe Emniyet Müdürü ve Fatih Tilkinin Tuzla İlçe Emniyet Müdürü olarak atandığı duyuruldu.

Valilik açıklamasında, 3. Sınıf Emniyet müdürlerinden Tuncer Bilicinin Belge Yönetimi Şube Müdürü, Abidin Erikin Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürü, Adnan Ayhanın Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü, Binali Öktenin İstanbul Atatürk Havalimanı Şube Müdürü, Azmi İlker çiftcinin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürü, İbrahim Duranın Koordinasyon Şube Müdürü, Arınç çevikin Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Ziya Şaşmazın Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü, Mustafa Aktanın Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Ömer Faruk Günayın Önleyici Hizmetler Şube Müdürü, Mustafa Sarının Polis Arama ve Kurtarma (PAK) Şube Müdürü, Banu Ördekin Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürü ile vekaleten Deniz Limanı Şube Müdürü, Halil İbrahim Başlının Turizm Şube Müdürü olarak, 4. Sınıf Emniyet Müdürlerinden Ahmet Lütfü çırakoğlunun Güven Timleri Şube Müdürü, Tunay Başarıkın da Trafik Denetleme Şube Müdürü olarak atandığı belirtildi.

4. Sınıf Emniyet müdürlerinden Sami Pektaşın Başakşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Serhat Kalyoncunun ise Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı olarak atandığı kaydedilen açıklamada, Emniyet Amirlerinden Zülküf Demirin Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Yılmaz Kahramanın Sultangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve Ali Osman Serhatoğlunun da Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Vekili olarak atandığı ifade edildi.

Ana Sayfaya Git