Kara kışa rağmen!

Teröristlerin kış üslenmesinde olduğu bugünlerde, hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü ve kar kalınlığının 50 santimetreye yaklaştığı kırsalda operasyon yürüten güvenlik güçleri, örgüt mensuplarını etkisiz hale getirmek için olumsuz koşullara rağmen Doğu Anadolu'nun dağlarını karış karış dolaşıyor

Haberler 04.12.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Erzurum, Kars, Ar, Ardahan ve Tuncelide 2 bin 255 personelle balatlan Eren operasyonlaryla güvenlik güçleri kar, k demeden krsalda teröristlerin izini sürüyor.

Ülkenin huzur ve kardeliini bozmaya çalan terör örgütlerine kar çileri Bakanl, Türk Silahl Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanl ve Milli stihbarat Tekilat (MT) Bakanlnn kararl mücadelesi, güvenlik korucularnn da desteiyle devam ediyor.

Gece gündüz, yamur çamur, kar, k demeden teröristlerin peini brakmayan güvenlik güçleri, dondurucu souklarn yaand bugünlerde de eli kanl terör örgütünü yok etmek için krsalda operasyon yürütüyor.

KARA KIA RAMEN

Teröristlerin k üslenmesinde olduu bugünlerde, hava scaklnn sfrn altnda dütüü ve kar kalnlnn 50 santimetreye yaklat yüksek kesimlerdeki krsalda operasyon yürüten güvenlik güçleri, örgüt mensuplarn etkisiz hale getirmek için olumsuz koullara ramen Dou Anadolunun dalarn kar kar dolayor.

Jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH) ve güvenlik korucularndan oluan operasyonel timlerdeki 2 bin 255 personel, Silahl nsansz Hava Arac (SHA) ve nsansz Hava Arac (HA) desteiyle Erzurum, Kars, Ar, Ardahan ve Tunceli krsalndaki teröristlerin izini sürüyor.

Tuncelide 11 Kasmda balatlan Eren K-6 Mercan Dalar ehit Jandarma Uzman çavu Burak Tortumlu Operasyonunda 1060, Ardahanda 2 Aralkta balanan Eren K-9 ehit Jandarma Er Cevdet çelenk operasyonunda 405, Ar, Erzurum ve Karsta da 3 Aralkta balatlan Eren K-10 çemçe-Madur ehit Jandarma Yüzba Ferhat çiftçi Operasyonunda ise 790 personel görev alyor.

Güvenlik güçleri, k mevsiminin çetin geçtii bölgedeki sarp arazilerde terörle mücadele çalmalarn aralksz sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git