Kayıp Narin olayında yeni detay; Gözaltındaki amca arama ve mesaj kayıtlarını yok etmiş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 12 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması daha da derinleşerek aile bireylerine kadar inmişti. Şüpheliler üzerine amca S.G.'nin aracında arama yapılmış ve arama sonrası Narin'in kıyafetindeki DNA amcanın aracındaki DNA ile eşleşmişti. Olaya ilişkin gözaltına alınan amca ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Haberler 01.09.2024 - 10:20 Son Güncelleme : 01.09.2024 - 10:20

Diyarbakırda kaybolan Narine ilişkin soruşturma sürüyor. Dün gözaltına alınan amca S.G hakkında skandal bir gelişme ortaya çıktı.

Ajans kaynaklarından edinen bilgilere göre, Amca S.G. gözaltına alınmıştı. Yürütülen soruşturmada amca S.G.nin telefonundaki uygulama aracılığıyla tüm mesaj ve aramaları sildiği ortaya çıktı.

ÖZEL BİR UYGULAMA KULLANMIŞ!

Gün içerisinde gözaltına alınan amca S.Gnin telefonunda tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi.

Ayrıca Narinin kaybolduğu saatlerde yoldan geçtiği tespit edilen yaklaşık 150 araç sorgulandı. Mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapıldı. Bugüne kadar toplamda 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 32 bin 952 kişi kontrol edildi, 7 iz takip köpeği ile 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git