Kaymakam Günlü'ye duygu dolu uğurlama

2 yıl görev yaptığı Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nden Malatya'nın Hekimhan İlçesi'ne atanan Kaymakam Muhammed Fatih Günlü için ilçedeki kurum müdürleri tarafından veda yemeği düzenlendi.

Haberler 17.07.2024 - 11:01 Son Güncelleme : 17.07.2024 - 11:01

İlçeye yaptığı hizmetler nedeniyle plaket takdim edilen Kaymakam Günlü, çınara güzel hizmetler kazandırnanın gönül rahatlığını ayrıldığını kaydetti.

çınarda 2 yıl birlikte çalıştığı kurum müdürleri tarafından onuruna verilen veda yemeğine katılan Kaymakam Muhammed Fatih Günlü, duygu dolu anlar yaşadı.
Samimi bir ortamda geçen buluşmada Kaymakam Günlü, 2 yılda çok güzel işler yaptık.Yaşadığımız deprem felaketi ve son olarak yaşanan yangın felaketi ile birlikte zor günler geçirmemize rağmen devletimizin varlığını ve vatandaşının yanında olduğunu her alanda gösterdik. Bu anlamda çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Amacımız çınarımıza ,vtandaşımoza gençlerimize ve çocuklaımıza eğitimden spora güvenliğe ve kamu hizmetlerinde en iyisini verebilmekti. Elhamdulillah görev süremizde Bilgi Evi Kapalı yüzme havuzu halı sahalar gençlik merkezi yeni okullar ve hizmet binalarıyla yapısal çok güzel asımlar artık inşallah 5-10 yıl içerisinde ilçemizde çok büyük gelişmelere vesile olacaktır dedi.


Kurum müdürleri de Kaymakam Muhammed Fatih Günlüye İlçeye kattıklarından ve verdiği pozitif enerjiden dolayı teşekkür plaketi verdi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git