Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

MAHALLİ İdareler Seçimi'nde, 31 Mart Pazar günü, liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ile Pervin Buldan İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara'da oy kullanacak.

Haberler 28.03.2019 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pazar günü gerçekletirilecek Mahalli dareler Seçiminde, Cumhurbakan Erdoan, oyunu stanbul Üsküdardaki Saffet çebi lkokulunda kullanacak. Y Parti lideri Akener stanbul Üsküdarda, HDP liderleri Temelli ve Buldan ise stanbul Bakrköyde oy kullanacak.

LDERLER NERDE OY KULLANACAK

MHP lideri Bahçeli, Ankaradaki Anttepe Ortaokulunda, CHP lideri Klçdarolu ise Ankaradaki çukurambar Arjantin lkokulunda oy kullanacak. Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu Ankaradaki çankaya Lisesinde, BBP Genel Bakan Mustafa Destici ise Ankara Keçiörendeki Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesinde oyunu kullanacak.

Cumhur ittifaknn Ankara Büyükehir Belediye Bakan aday Mehmet Özhaseki, Yenimahalledeki Sofuolu lkokulunda, Millet ittifaknn aday Mansur Yava ise çankayadaki Emin Resulzade Anadolu Lisesinde oy kullanacak.

Ana Sayfaya Git