Kategoriler
Gündem 05 Haziran 2026
AnasayfaGündem › Haber
Gündem

Meydan terörü!

Diyarbakır'da iki grubun pitbullu, taşlı, sopalı, satırlı meydan kavgasında bir kişi yaralandı. Üç kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi 01 Mart 2017 09:47 1

Merkez Yenişehir ilçesinde gençlerden oluşan iki grup arasında belirlenemeyen nedenle çıkan pitbull köpek, taş, sopa ve satırın kullanıldığı kavgada, kavgayı ayırmaya çalışan bir genç ağır yaralandı. Yaralı taksi ile hastaneye kaldarılırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

MEYDAN TERÖRÜ

Merkez Yenişehir İlçesi'nin en işlek caddesi Ekinciler Caddesi'nde dün saat 13.00 sıralarında gençlerden oluşan 2 grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Gençlerden biri tasmasından tuttuğu pitbull köpeği diğer gruba saldırtınca kavga bir anda büyüdü. Taş, sopa ve satırın kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalıştığı belirtilen H.İ.A., başına aldığı satır darbesi ile yere yığıldı.

BİR YARALI, 3 GÖZALTI

H.İ.A. bir taksi ile hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen polis 3 kişiyi gözaltına aldı. Hastanede tedavisi süren H.İ.A.'nın kavganın tarafı olmadığı, ayırmaya çalışırken yaralandığı kaydedildi. Başında 2 kesici alet yarası bulunan gencin olayı hatırlamadığını söylediği belirtildi.

Paylaş
Etiketler