Nusaybin’de 2 şehit

Nusaybin’de PKK’lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda, polis memuru Coşkun Nazilli ve uzman çavuş Vedat Aykut şehit oldu.

Haberler 27.03.2016 - 14:17 Son Güncelleme : 27.03.2016 - 14:17

Mardinin Nusaybin İlçesinde 14 Mart günü uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte PKKlı teröristleri etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi. Jandarma ve polis özel harekat polisinin ortak yürüttüğü operasyonda bu Sabah PKKlı keskin nişancı ateşiyle uzman çavuş 28 yaşındaki Vedat Aykut şehit oldu..

Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan uzman çavuş Vedat Aykut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Nusaybinde operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, PKKlı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde şehit oldu. Nusaybinde jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon kapsamında, tankların belirlenen hedeflere tank atışı devam ediyor. Zaman zaman mahallelerden patlama ve silah sesleri duyulurken, patlama sonrası ise yoğun dumanlar yükseldi.

DHA

Ana Sayfaya Git