Otomobili taradılar!

Uzun namlulu tüfekle taranan otomobildeki 2 kişi öldü.

Haberler 07.02.2022 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

anlurfada, seyir halindeki bir otomobil uzun namlulu tüfekle tarand. Silahl saldrda otomobil sürücüsü Murat Ylmaz (50) ile yannda bulunan brahim Kzlok (24), yaamn yitirdi. Valilikçe yaplan açklamada, olayn 5 yl önce ilenen bir cinayetle balantl olabilecei belirtildi.

Olay, akam saatlerinde anlurfa- Diyarbakr karayolu üzerindeki Baören Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. ddiaya göre, Murat Ylmazn kulland 34 BKG 893 plakal otomobile anlurfa yönüne ilerlerken kimlii belirsiz kii ya da kiilerce uzun namlulu tüfekle ate açld. Saldrda otomobil sürücüsü Murat Ylmaz ile yannda bulunan brahim Kzlok hayatn kaybetti.

UZUN NAMLULU SLAHLA

Saldry düzenleyen kii ya da kiiler olayn ardndan kaçtklar plakasz otomobil ile kaza yapt. Kaza sonras otomobili brakan üpheliler kaçt. Yoldan geçen sürücülerin ihbaryla olay yerine gelen ekiplerin incelemesinin ardndan Ylmaz ve Kzlokun cansz bedeni otopsi için Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatld.

VALLN AçIKLAMASI

anlurfa Valiliinden konuyla ilgili yazl açklama yapld. Açklamada, olayn 5 yl önce ilenen bir cinayetle balantl olduunun deerlendirildii belirtilerek öyle denildi:

5 ubat 2022 tarihinde saat 21.00 sralarnda ilimiz Karaköprü ilçesinde Diyarbakr- anlurfa karayolunda seyir halindeki araca, baka bir araçtan silahla açlan ate sonucu iki (2) vatandamz hayatn kaybetmitir. Yaplan ilk incelemede; bu olayn limiz Siverek ilçesinde 2017 ylnda V.U. adl bir vatandamzn hayatn kaybettii cinayet ile balantl olduu deerlendirilmektedir. Meydana gelen olaya ilikin adli makamlarca soruturma balatlm olup, fail/faillerin yakalanmasna yönelik Emniyet ve Jandarma birimlerince bölgede çok yönlü çalma balatlmtr.

Ana Sayfaya Git