SADAT reklamı planlı verildi

SADAT Başkanı'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt: CHP'li bir hanım kardeşimiz bilgi verince kanal planımızı değiştirdik

Haberler 16.01.2023 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SADAT Başkanı Tanrıverdi, CHPden bir hanım kardeşimiz bilgi verince kanal planımızı değiştirdik diyerek Kılıçdaroğlunun TV 100deki programı sırasında verilen reklamın planlı olduğunu söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun TV 100deki programı sırasında eli silahlı ve yüzleri maskeli kişilerin fotoğrafının yer aldığı reklamı yayınlanan ve Kılıçdaroğlunun da O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz! diye tepki gösterdiği SADATtan yanıt geldi.

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi sosyal medyadan yaptığı açıklamada reklamın Kılıçdaroğlunun konuşması sırasında yayınlanması için bilinçli olarak çalışma yürüttüklerini belirtti.

REKLAM PLANLI

2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TLlik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş ifadesini kullanan Tanrıverdi, CHPden bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlunun Dündarla yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık dedi.

Tanrıverdi Twitter hesabından O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz! paylaşımını yapan Kılıçdaroğluna, Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye... Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun diye karşılık verdi.

Tanrıverdi paylaşımlarına şöyle devam etti:

Bu nasıl bir paranoya... İcraat makamı iftiradan başka bir şey üretmiyor.

2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlunun birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TLlik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş. Tebrik ederim.

Aslında ben Halk TV veya TELE1 istemiştim fakat Kılıçdaroğlu onların reytingi düşük kaldığı için TV100ü tercih etmiş. Ama sıkıntı yok, söz o kanallara da çıkarsa onlara da reklam veririz. Hem de 750 liralık (reyting / izlenme oranı meselesi)

Etkili reklam için Halk TV veya Tele1i planlıyorduk. Hafta ortası CHPden bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlunun Dündarla yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık.

Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor... Değil mi Kılıçdaroğlu?

Melih Tanrıverdi, gezeteci Serdar Arsevenin konuyla ilgili paylaşımına da Serdar bey, yıllardır agresif/çarpıcı reklamlar yapmadığımız için eleştiriliyorduk. Reklam departmanımız da buna çok içerliyordu. Gol mü olmuş diye yanıt verdi.

Ana Sayfaya Git