Şenyaşar ailesi 'adalet' için Diyarbakır'da

Şenyaşar ailesi, "adalet" nöbeti eylemleri kapsamında Diyarbakır'da ziyaretlerde bulunarak, destek istedi.

Haberler 03.07.2021 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

enyaar ailesi, adalet nöbeti eylemleri kapsamnda Diyarbakrda ziyaretlerde bulunarak, destek istedi.

Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili brahim Yldzn koruma ve yaknlarnn saldrs sonucu eini ve iki olunu kaybettiini iddia eden Emine enyasar ile saldrdan yaral kurtulan olu Ferit enyaar, 116nc giren adalet nöbeti kapsamnda Diyarbakrda ziyaretler gerçekletirerek, destek istedi. DEVA ve Saadet Partisini ziyaret eden enyaar ailesi, daha sonra hukuki destek için Diyarbakr Barosunu ziyaret etti. Burada gözyalarna hakim olamayan anne enyaar, Bir kat parçasyla adalet aryoruz. çocuklarmn kanlar hastaneydi. Hepsini gördüm. Adalet istiyoruz, bu zulüm yeter dedi.

Ferit enyaar da dosyaya dair baroya bilgi verdi. enyaar, Suça ortak oluyor. nsanm diyen herkesin mücadelemize destek vermesini bekliyoruz. Bizi ölümle tehdit ediyorlar ama biz korkmuyoruz. Ya bu yolda öleceiz ya da adaleti getireceiz diye kaydetti.

DOSYA KAçIRILIYOR

Diyarbakr Barosu Bakan Nahit Eren, göreve baladklar ilk gün enyaar ailesini ziyarete ettiklerine dikkati çekerek, Bu olay herkesi üzüyor, insann boaz düümleniyor. Diyarbakr Barosu olarak bütün süreçte ailenin yanndayz. Her avukatn bu dosyaya hassasiyeti var dedi. Eren, Eer toplumun adalet duygusunu tatmin edemezseniz o ülkede adaletten bahsedemezsiniz. enyaar ailesi nezdinde failler hakkettii cezay almazsa toplumun da güveni krlacak. Türkiyede bu cezaszlk sorunu her geçen gün derinleiyor. 3 kiinin ölümünden bahsediyoruz fakat dosyada kstlama karar var. Dosya aileden avukatlardan kaçryorlar. Sonuna kadar sürecin takipçisiyiz. Yanlarnda olduunuzun sözünü veriyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git