Kategoriler
Gündem 01 Nisan 2026
AnasayfaGündem › Haber
Gündem

Sokaklar şenlendi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin bölgesinde siviller evlerine dönerken, çocuklar da keyifli vakit geçiriyor.

Haber Merkezi 21 Mart 2018 10:26 1

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında YPG/PKK'dan temizlenen Afrin bölgesindeki kırsal alanlarda çocuklar yaşıtlarıyla oynayıp, özgürlüğün tadını çıkarıyor.   Ağaç dallarına yaptıkları salıncaklarda oynayan terör mağduru minikler, yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçiriyor.

Sokak ve tarlalarda koşarak çocukluklarının keyfini yaşayan minikler, kendilerine bu olanağı sağlayan Türkiye'ye teşekkür ediyor.

Kefer Cenni köyünde arkadaşları ve kardeşleriyle oynayan 10 yaşındaki Luay Fehmen,  köyün teröristlerden temizlenmesinden sonra buraya geldiklerini belirterek, "Burada oynuyoruz, hava çok güzel. Ağaçlara salıncak yaptık, eğleniyoruz." dedi.

Paylaş
Etiketler