Soylu'dan güneydoğu valileriyle online zirve

Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'a bağlanan Soylu, bu illerin valisi, il jandarma komutanı, il emniyet müdürü ve il göç müdürleriyle görüştü

Haberler 01.05.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylunun bakanlnda video konferans yöntemiyle Güneydou Anadolu Bölgesi Güvenlik Toplants gerçekletirildi.

Bakanln Twitter hesabndan yaplan paylamda, video konferans yöntemiyle düzenlenen ilk bölge güvenlik toplants olma özellii tayan toplantdan fotoraflara yer verildi.

VDEO KONFERANS SSTEMYLE

Toplantda Bakan Soyluya, çileri Bakan Yardmclar Muhterem nce, Tayyip Sabri Erdil ve smail çatakl, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Akta, Sahil Güvenlik Komutan Tuamiral Ahmet Kendir, ller daresi Genel Müdürü Ali çelik ve Göç daresi Genel Müdürü Abdullah Ayaz elik etti.

Video konferans yöntemiyle çileri Bakan Süleyman Soylu, Diyarbakrda l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Jandarma Asayi Bölge Komutan Mustafa Baolu, l Jandarma Komutan, l Emniyet Müdürü bata olmak üzere ilçe kaymakamlaryla görütü. Soylu ayrca, Adyaman, Batman, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, anlurfa ve rnak illerine balanarak, bu illerin valisi, il jandarma komutan, il emniyet müdürü ve il göç müdürleriyle görü al-veriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git