Terör yoksulu hedef alıyor

5 yıl önce 15 yaşındayken oğlu Özkan Aydın'ın dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan baba Süleyman Aydın, HDP’lilerin, ‘evlat nöbeti tutan aileleri devlet desteklidir’ sözlerine sert yanıt vererek, “Ey HDP’liler sizler lüks villalarda yaşıyor ve lüks banyolarda banyo yapıyorsunuz siz olsaydınız burada banyo yapar mıydınız” diye sordu.

Haberler 18.05.2020 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olunun daa kaçrlmasndan tek sorumlunun HDP olduunu belirten baba Süleyman Aydn, HDPlilerin, evlat nöbeti tutan aileleri devlet desteklidir açklamalarna tepki gösterdi. Evinin içler acs halini odalar ve banyoyu gösteren Aydn, HDPlilere seslenerek, burada yaayp yaamayacaklarn sordu.

5 YILDIR OLUMDAN TEK BR HABER ALMADIM

Diyarbakrn merkez Sur ilçesinde ykk dökük derme çatma bir evde oturan ve olunun kaçrlmasnda HDPnin araclk ettiini, uanda dalarda ölüme mahkum edildiini belirten baba Ayd Olum Özkan 2015 ylnda çözüm süreci döneminde, HDP il bakanlna götürülüyor ve buradan da daa gönderiyorlar. 5 yldr olumdan tek bir haber almadm dedi.

Olum kaçrld daa, sonra hepimiz perian bir vaziyette öyle kaldk

Daha önce Hatayn Dörtyol ilçesinde oturduklarn ve sonra Diyarbakra geldiklerini aktaran baba Aydn, Hatayn Dörtyol ilçesinde ikamet ettiimizde durumumuz buraya nazaran biraz daha iyiydi. Daha sonra biz ailece Diyarbakra tanmaya karar verdik, geldik Diyarbakra ve keke Diyarbakra gelmez olsaydk. Diyarbakra geldik buras bizlere hiç iyi gelmedi. Ardndan HDPliler olumu kandrp zorla daa gönderdiler. Olum benim en büyük destekçimdi ve olum hep bana destek oluyordu. Bana defalarca Baba ben hep size bakacam ve ben çalyorum diyordu. Olum erkek kuaföründe çalyordu ve olumun bana büyük destei oluyordu. 5 yldr olum HDPliler tarafndan kandrlarak daa kaçrld, ondan sonra hepimiz perian bir vaziyette öyle kaldk diye konutu.

BZ HDPLLER GB VLLALARDA VE LÜKS YERLERDE OTURMUYORUZ

HDPlilerin aileleri devlet zorla parti binas önünde tutuyor dediini ve bunlarn kesinlikle doru olmadnn altn çizen baba Aydn, Durumumuzu görüyorsunuz. Evimizin hali bile içler acs bir durumda ve biz hiçbir zaman bu evimizin içler acs halini gündeme getirmedik. Hiç kimseye de söylemedik. Bugün gündeme getirmemizin tek sebebi HDPye kar ben özellikle gündeme getirmek istedim. imdi bizim üzerimize iftira atyorlar ve diyorlar ki Bu aileleri devlet getirmi, AK parti bunlar getirmi ayptr sizlere ve elinizi biraz varsa vicdannza brakn. AK parti ve devlet bizleri getirmi olsayd biz imdi bu haldemiydik. Bakn evimizi görüyorsunuz ne haldedir. Kimse yanl anlamasn ve ben kimseden de bir talepte bulunmuyorum. Ama benim halimin içler acs olduunu buyurun herkes görsün tüm Türkiye görsün. Artk HDP elini varsa biraz vicdanna braksn. Ne devleti siz getirdiniz bizleri kapnza, devletle bizim ilgimiz yoktur ki. Biz HDPliler gibi villalarda ve lüks yerlerde oturmuyoruz. Halimizi görüyorsunuz ve çok ükür diyoruz. Biz yine yerden göe kadar sadece Allaha ükür ediyoruz. Benim olumu bana göndersinler biz baka hiçbir eyde istemiyoruz. Bu evimin halini de HDPlilerin sarf ettii sözler ile ilgili özellikle sizleri çardm ve görmelerini istedim eklinde konutu.

ARTIK GEL BU HASRETLK BTSN OLUM

Olu Özkan Aydna evinden çarda bulunan baba Aydn, çocuumuz gelirse hepimiz çok seviniriz ve bu Ramazan bayram bizler için çifte bayram olacaktr. Olum da beni duyuyor ve görüyor ise, olum gel devletine teslim ol, bak görüyorsun olum ne haldeyiz. Bak görüyorsun perian bir vaziyetteyiz. Olum sen babana destek çkyordun ve çalyordun. Ben biliyorum onlar seni zorla daa kaçrdlar ve götürdüler. Ama bir frsatn bulursan devlete teslim ol. çünkü devlet her türlü sana sahip çkar ve inan ki seni getirir bize kavuturur. Artk gel bu hasretlik bitsin olum ifadelerini kulland

Ana Sayfaya Git