Toprak köy gezisinde!

İl Valisi Mustafa Toprak, yapılmakta olan köy yol altyapı çalışmalarını incelemek ve köy ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere önceki gün Bismil İlçesi’nin köylerini ziyaret etti.

Haberler 18.08.2012 - 12:33 Son Güncelleme : 18.08.2012 - 12:33

Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Akyol ve diğer yetkililerin eşlik ettiği Vali Toprak, ilk olarak Gedikbaşı Köyünde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

VALİ TOPRAK BİSMİ İLÇESİNDE

Vali Toprak, şu ana kadar yapılan çalışmalarda aksaklılar tespit ederek, eksikliklerin giderilmesi yönünde talimat verirken, Keperli, Alpler, Balcılar, Pınarbaşı, Başhan köyleri güzergâhından geçen yol çalışmalarını da kontrol etti.

KÖYLÜLERLE GÖRÜŞTÜ

Vali Toprak ve beraberindekiler, son olarak Molla Hüseyin Mezrasına geçerek vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Vatandaşların köyün içerisinden geçen drenaj kanalının uzatılması talebi üzerine Vali Toprak, konu hakkında teknik incelemeler yapılacağını söyledi.

İncelemelerini tamamlayan Vali Toprak, ilçedeki görev süresi biten Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyüke bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ana Sayfaya Git