Tülin Güran'da mı öldürüldü? Narin'in ablası Tülin'in ölüm nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada hastanenin savcılığa ilettiği belgelerde, şüpheli durumun olmadığı, 5 yaşında hastanede tedaviye alınan abla Tülin Güran'ın, teşhisinin zatürre olduğu öğrenildi. Bu nedenle küçük çocuğa otopsi işlemi yapılmadığı belirtildi

Haberler 12.09.2024 - 13:56 Son Güncelleme : 12.09.2024 - 13:56

Diyarbakırda, 2009 yılında çocuk Hastalıkları Hastanesinde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Narin Güranın (8) yatalak ablası Tülin Güranın ölümüne ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

MERDİVENDEN DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Savcılık, Diyarbakır çocuk Hastalıkları Hastanesine bir yazı yazarak, Tülin Güranın yaşamını yitirmesiyle ilgili tüm bilgi, belge ve dosyaları talep etmişti. Narin Güranın ablası Tülin Güranın merdivenden düşerek öldüğü iddia edilmişti.

TEDAVİ SÜRECİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Tülin Güranın ölüm raporu ortaya çıktı ve travma bulgusu olmadığı öğrenildi.

ZATÜRRE NEDENİYLE YAŞAMINI YİTİRDİ

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2009da 5 yaşında ve bedensel engelli olan abla Tülin Güranın Diyarbakır çocuk Hastalıkları Hastanesine zatürre (pnömoni) sebebiyle kaldırıldı ve burada vefat etti.

CENAZEYE OTOPSİ YAPILMAMIŞ

Buna göre iddiaların aksine hastanedeki ölüm raporunda abla Güranın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu bulunmadığı belirtildi. Tülin Gürana tedavi sürecinde hayatını kaybettiği için otopsi de yapılmadığı aktarıldı.

Ana Sayfaya Git